Precis som det ska vara

Allt bara är. Nollställer mig själv och lägger värderaren åt sidan. Ser på företeelserna och låter de visa sig i ett klart ljus. Säger ok och går till handling utifrån den information jag fått. Jag väljer att inte se några hinder utan bara gör det som måste göras. Mitt utgångsläge är att allt är ok, att jag är ok, oavsett vad du tänker. Jag kan inte gissa. Jag kan inte komma in i ditt huvud. Jag är hänvisad till min känsla och vad den säger mig. Du får lita på mig att jag vill ditt, mitt och allas bästa. Jag tar ansvar för mig och du tar ansvar för dig. Så möts vi och delar upplevelsen, var och en från sitt perspektiv. Det är precis som det ska vara.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.