Hinder eller tillgång

Jag kan välja att se på min kropp på två sätt, som ett hinder eller som en tillgång. Smärtor, krämpor och begränsad rörlighet kan kännas som en oöverstiglig utmaning, men med rätt glasögon på kan det vara en tillgång. När jag lyckas se att min kropp faktiskt försöker kommunicera med mig och, genom sina signaler, visa på möjligheterna så kan det som verkade vara hinder istället öppna vägen till något ännu större och mer fantastiskt.

Min kropp är väldigt tydlig med när det är dags att bryta situationer som tar mer energi än de ger. Det kan kännas som om jag inte orkar ta ett enda steg till, någonsin. Men om jag då ser till att dra mig ur den låsta situationen, kanske vila tio minuter och bara få vara själv så är jag snart på spåret igen. Ju snabbare jag lär mig lyssna och följa kroppens råd, desto snabbare fyller jag på med ny energi. Dessutom är tunga ben aldrig ett hinder för mig. Jag älskar ju att skriva och det behöver jag inte mina ben till.

Ha en bra dag / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.