Den hjälp jag behöver

DSC_0014_blogg

Regnet öser ner och åskan tycks inte vilja släppa sitt grepp. Naturens krafter tar tag i mig och lyfter mig från fötterna. Gammalt väcks till liv och kommer upp till ytan. En extra utrensning. Bara att hålla huvudet kallt och åka igenom. Krypet i benen låter mig inte falla tillbaka i gamla stelnade mönster. En del av mig skulle helst vilja springa och gömma sig, men naturen är starkare. Den här gången kommer jag inte undan och det är jag oändligt tacksam över. Jag får den hjälp jag behöver för att komma igenom och vidare.
/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.