Ett tomt blad

DSC_0001 (1)_blogg

Ätit frukost och vaknat till. Lediga dagar. Nu går jag in i min skrivarbubbla. Klar med alla beting. De ligger bakom mig. Allt är precis som det ska vara. Vilar i den vetskapen och vet att jag aldrig, aldrig, är ett offer för omständigheterna. Jag finner mig i varje ny situation. Det är en sån enorm styrka att upptäcka. Inget kan stoppa mig. Jag lägger allt jag någonsin lärt mig åt sidan, alla gamla föreställningar och börjar på ett tomt blad. Allt jag trodde mig veta släpper jag taget om och låter magkänslan visa vägen. Jag är fri, fri fån skulden, fri från allt gammalt bagage, fri att leva mitt liv. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.