4 svar på ”Jag vet”

  1. Känns som att människor inte förstår det inre arbete som pågår inom mig. Att det är viktigt för mig själv o min utveckling. Men jag sluter mig i min bubbla och går in i mig själv. Trivs där, med mig själv. Trots andras kritik. Det får gärna regna ute men inom mig är det sol.

    1. Ja, det vi bär inom oss är egentligen det enda vi kan påverka. Vi kan själva se till att göra det varmt och gott inombords. Det kommer även att påverka det yttre i en positiv riktning. / Johanna

  2. Idag är det min älskade farmors födelsedag. Men hon finns inte här längre. Hon är någon annanstans. Det regnar ute, ja men när jag tänker på min farmor blir det varmt o gott i mig. Det räcker för mig. /B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.