Vakna

DSC_0556_blogg

Fantastiska saker händer och jag tillåter mig att ta emot. Börjar medvetet lägga bort de lite tjuriga sidorna jag kan visa emellanåt, de som tycker att andra borde bekräfta mig så som jag tänkt att det ska ske.

Vaknade tidigt ur en dröm i morse där jag kände en så stor tacksamhet för det jag har. Bestämde mig för att stanna i den känslan, så sista timmen gick jag ur och i en ljuvlig dvala. Det är så fantastiska gåvor och jag tänker fortsätta ta emot allt det som redan finns runtomkring mig och som bara väntar på att jag ska vakna.

Jag skalar av, gör mig ren, öppen och tar emot. / J

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.