Om Johanna

Jag heter Johanna Hedström. Mitt liv börjar här, mitt i nuet. Jag är dansare, pedagog, kommunikatör och mamma. Jag fotograferar, skriver och designar hemsidor. Hösten 2017 släppte jag min debutroman ”Vidare och igenom”. Men egentligen spelar det ingen roll vem jag är eller vad som står på min meritlista. Det intressanta är vad jag gör nu och hur jag hanterar att leva i förändring.

Jag har förstått att allt jag lärt mig genom åren kan vara ett hinder, om jag inte vågar släppa det. Det som var sant i går kan te sig i ett helt nytt ljus idag. För att komma vidare behöver jag lägga all kunskap jag samlat åt sidan och istället lyssna till vad stunden kräver. Magkänslan, eller intuitionen, leder mig. Den är min trygghet i allt jag gör.

Här på min blogg vill jag dela med mig av min resa i realtid, samtidigt som jag kanske lär mig något om mig själv. Min förhoppning är att du hittar något som rör vid dig och som du kan känna igen dig i. Varmt välkommen att reflektera och dela med dig av dina egna tankar och erfarenheter. Att få igång en dialog är alltid spännande och utvecklande. Känn dig fri!

Gör gärna ett besök på min webbplats och läs om min debutroman ”Vidare och igenom”. 

Varmt välkommen!
/ Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.