Gratisresa

Befinner mig i rummet mittemellan då och sedan. Kan känna lätta panikkänslor, som att jag inte kommer undan mig själv. Kryper i hela kroppen. Kan inte ens glömma bort mig i en bra serie eller film på svtplay.

Men om jag tänker efter så kanske jag inte ska glömma bort mig heller. Krypet i kroppen kanske är något jag kan använda. Hmm, intressant tanke att det som först kändes som ett hot faktiskt skulle kunna vara en tillgång. Jag brukar ju tänka att allt är som det ska vara. Så varför skulle det inte vara så i det här fallet också?

Så jag tar hjälp av det, för mig, egentligen självklara redskapet – skrivandet. Skrivandet är min väg vidare, min kanal för den inneboende energin. Jag får skriva mig ur den helt enkelt, eller snarare igenom. Det kanske är min drivkraft som visar sig i krypet, min gratisresa, så att säga, som jag bara ska acceptera och åka med i, precis som surfaren på vågen. Så tack för din hjälp ”krypet”! Nu blev det några rader här på bloggen ändå och lugnet sänkte sig i min kropp. Du kanske inte är så dum att ha.

Hur använder du dig av din inneboende energi eller hur skulle du vilja använda dig av den? Dela gärna med dig här på bloggen.

Kram / J

johannahedstrom.com

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.