Tankar i advent

Jag tänker inte krympa och förminska mig själv. Det är inte ett alternativ. Det är mitt tema för 2019 att vara i min kraft och låta den lysa. Jag är kraft. Jag är kärlek. Jag är universum.

Allt jag möter är precis den hjälp jag behöver för att komma vidare och lyfta mig själv till nästa frekvens. Det är därför jag är här. Nu är det magkänslan som är min ledstjärna, min trygghet att luta mig emot, som tar hand om mig alltid, alltid.

Jag är så tacksam att jag kommit till just den här punkten i mitt liv. Allt är perfekt och precis som det ska vara. Allt jag behöver göra är att vara i min kraft. Det finns inget alternativ. ”Jag är här och mitt liv är bara mitt.”

Nu är det inte bara jag utan jorden som ska räddas. Det är hög tid för var och en av oss att kliva upp och göra det rätta. Jag behöver ingen annans godkännande. Jag bara gör det i tillit till att det bär, för det gör det. Det bara är så. Jag är älskad, mottagen, lysande, kraftfull. Jag är Johanna och jag lyser oavsett vad omvärlden tycker om det.

Det är min skyldighet att ta steget nu. Det är redan taget. Jag står här i min fulla kraft och lyser och älskar. Det är tid nu. Tid att rädda jorden och mänskligheten. Och det börjar med mig själv.

Allt gott / Johanna

________________

Låt dig inspireras till förändring, att ta steg och våga möta utmaningarna! Ge dig själv en julklapp! Läs mer om boken ”Vidare och igenom”, om Sanna som ställs inför det otänkbara, på min webbplats johannahedstrom.com.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.