Den redan existerande ordningen

Så märkligt allting är när verkligheten plötsligt förändras. Satt vid frukosten i morse och kände att det var som att veckodagarna, tidsindelningen, inte existerade längre. Det var bara en ny dag utan etikett. Det kändes lätt, öppet, befriande, lugnt.

Märker hur öppningar kommer till mig där jag inte hade förväntat mig dem. När jag släpper gamla föreställningar och behåller tilliten lämnar det plats för möjligheter jag inte hade kunnat räkna ut på egen hand. Det är som att jag lägger ner mina vapen, ger upp kampen och låter livet komma till mig. Jag låter helt enkelt bli att störa den redan existerande ordningen.

Allt gott / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.