Med hjälp av min bok

Nu är det en knapp vecka tills det är dags för mig att ta plats på Sund gård och Lustenrundan med min bok ”Vidare och igenom”. Det är snart ett år sedan jag skickade den till tryck första gången och jag inser nu att den är en vän jag kommer att leva med en lång tid framöver.

I mitt liv är förändring och utveckling centrala ord som kittlar mina sinnen med en slags skräckblandad förtjusning. Jag dras motvilligt men oundvikligen till det samtidigt som jag försöker skydda mig. Men förändring är vad livet går ut på. Att kämpa emot är egentligen bara ett sätt att göra saker svårare för oss och utsätta oss för onödig smärta. Vi behöver istället hitta vägar att bli vän med förändringen och tillåta den hjälpa oss att bli vår bästa version av oss själva.

När jag skrev ”Vidare och igenom” valde jag att följa förändringens röst. Visst, jag var livrädd emellanåt, men jag litade till känslan, skrev min berättelse och gav ut den, i grunden en enkel ekvation.

För mig är ”Vidare och igenom” inte bara en bok. Den är ett redskap. Med hjälp av min berättelse om Sanna, som möter en förvandlad verklighet bortom alla föreställningar, vill jag mötas i samtal om förändring – hur den påverkar oss, hur vi lever med den och framför allt hur den kan hjälpa oss. Därför ser jag fram emot nästa helg och många givande möten och samtal med hjälp av min bok – ”Vidare och igenom”.

Vi kanske ses!
/ Johanna

Läs mer om boken ”Vidare och igenom” på johannahedstrom.com

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.