Nystart

Älskar morgontimmarna! Då har jag min nystart. Denna morgon vilar jag i känslan av att allt ordnar sig, att det inte finns något att oroa mig för. Jag är trygg. Sitter i underbara glasverandan med solen som flödar in över mina ben och fyller dem med kraft. Världen därute har inte riktigt vaknat än. Morgonen är tyst och stilla. Bara någon enstaka bil som passerar på gatan. Dörren står på glänt och jag kikar ut på min älskade lavendel på stentrappsteget. Vackrare än så blir det inte. På ett ögonblick befinner jag mig någonstans i södra Frankrike utan att det kostat minsta ansträngning. Precis så enkelt är livet, om jag tillåter det.

johannahedstrom.com

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.