Låt magkänslan visa vägen

Släpp in ljuset bakom det hårda och karga

Ibland upptar förändringen hela luftrummet. Jag måste släppa allt jag har för mina händer och bara fokusera på en sak, på det som behöver prioriteras för att jag ska komma vidare. Resten får helt enkelt vänta. Att leva med förändring innebär att våga släppa kontrollen och lita till magkänslan. Det är i slutänden helt avgörande. Att försöka vara logisk i alla lägen leder bara till att du slår knut på dig själv.

Våra hjärnor är för små för att vi ska kunna räkna ut allt på egen hand. Magkänslan, eller instinkten, är det yttersta vi har att lita till och den kommer att leda oss rätt. Det är vårt sätt att ta hand om oss själva. Jag har ansvar för mitt liv och du har ansvar för ditt. Det är den krassa sanningen om vi verkligen vill komma vidare.

Har du en go magkänsla – gå på den. Släpp in ljuset bakom det hårda och karga och tillåt det göra gott i dig.

Allt gott / Johanna

__________

Vill du fördjupa dig mer i temat att möta förändring? Gå in på johannahedstrom.com och läs mer om min debutroman ”Vidare och igenom”. Välkommen!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Låt magkänslan visa vägen”

  1. Förändringar. Ständigt förändringar. Hela livet är en förändring om än i små steg. Vem var jag igår? Vem är jag idag? Vem var jag i början av livet? Vem skulle jag bli? Blev jag den jag skulle? Eller är det så, att jag på väg att bli den jag ska? Min livsväg leder mig dit får jag tro.
    Inget rätt, inget fel. Bara en utveckling och förändring av den jag i nuläget är.
    Och magkänslan, den bästa vägledaren. Ibland svår att finna och lita på men med övning så känner man in den. Och då leder den oss på rätt väg.

    1. Ja, vi måste nog tillåta oss att pröva oss fram. Testa vad som funkar och inte döma oss själva för hårt för att det inte blev som vi tänkte. Vi lär oss längs vägen. Det kanske är det som kallas livet ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.