Där till synes inget händer

Tomrum. Jag tillåter tomrummet där till synes inget händer. Men där händer mer än jag tror. Att bara vara är ett eget tillstånd och inte enbart ett förstadium till att agera. Tomrummet räknas också. Hemligheten är att våga vila i det och upptäcka hur mycket som egentligen finns där. För i tomrummet finns dörrarna, öppningarna till allt det vi längtar efter och så febrilt jagar, ibland i ett helt liv utan att nå fram. Så jag tillåter tomrummet, vistas i det och gläntar på en av dörrarna…

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.