Våga möta förändring 2018

Ett ljus där vi minst anar det

Förändring kan vara ett skrämmande ord, en tanke som ligger utom din kontroll. Vi står inför ett nytt år som vi ännu inte vet vad det kommer att föra med sig. Det enda vi kan veta med säkerhet är att vi kommer att möta förändring, i det lilla likväl som i det stora. Förändringen är vår vän om vi lär oss att hantera den. Då kan den lyfta oss till oanade höjder och vi kan uppleva saker vi aldrig vågat drömma om. Vi kan hitta ljus där vi minst anar.

Jag tror på det goda i allt vi möter och det var därför jag skrev boken om Sanna, om hur hon kommer hem efter en resa och finner en verklighet hon aldrig kunnat föreställa sig. ”Vidare och igenom” är min gåva till dig. Den är ett sätt att se möjligheter i det till synes omöjliga, att vara öppen för det vi har omkring oss hela tiden. Jag vill rikta ett varmt tack till alla er som redan läst min bok och delat med er av hur den hjälpt er att reflektera över era liv. Det gläder mig i djupet av mitt hjärta att kunna inspirera till nya steg, vidare och igenom.

Jag ser fram emot ett år där jag få spendera mycket tid tillsammans med min bok och verka i dess anda. Jag planerar bland annat träffar under tema förändring, där vi kan mötas och samtala om hur förändring påverkar våra liv och, viktigast av allt, hur vi kan hantera den. Ser fram emot många kreativa samtal 2018. Följ mig på Facebook och få information om när det är något på gång.

Önskar dig ett 2018 med många öppna dörrar och möjligheter!

/ Johanna

Läs mer om boken ”Vidare och igenom” och hur du beställer den. 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Våga möta förändring 2018”

  1. Jag har börjat läsa din bok och kommit en bit. Redan har den gett mig en hel del reflektioner över mina handlingar i mitt liv. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.