2 svar på ”I ett nytt ljus”

  1. På långt håll kan jag tycka att hindren ser stora och oöverkomliga ut. Men när jag närmat mig dem, kommit närmre så har de av någon anledning krympt. Helt plötsligt så är hindren små och jag kan enkelt kliva över och igenom dem. Konstigt. Vad har hänt? Vad hände under vägen, fram till hindret? Är det egentligen jag själv som är det största hindret, för att jag inte ser möjligheten från mitt avstånd? Under tiden jag närmar mig hindret, kommer jag på lösningar och när jag är framme så kan jag enkelt ”angripa” hindret.

  2. Precis Mita. Med tillit vågar vi ta ett steg i taget. Även om vi inte har facit i hand eller kan överblicka läget så vet vi att vi kommer fram. Det räcker att veta att vi klarar första steget. Med andra ord är det så kallade ”oöverstigliga hindret” en illusion som vi själva skapat i våra huvuden. Ja, visst är det coolt! / J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.