Min bok och jag

Bokutgivning. En helt ny värld att ge mig ut i. Lär mig längs vägen och kan garantera att jag lärt mig massor som jag har med mig i bagaget tills nästa gång…

Men bara för att boken är utgiven är resan långtifrån över. Det är som att jag fått en ny vän att spendera tid med. Nu ska vi hänga ett tag, min bok och jag, och förhoppningsvis för en lång tid framöver. Inget gläder mig mer än när jag får respons av mina läsare att de ser boken som en ögonöppnare och hjälp i deras utveckling, att boken är ”en vän de längtar hem till och inte kan lägga ifrån sig”. Jag är så tacksam till alla er som hör av er med era olika upplevelser och att vi har en dialog. Jag lär mig och utvecklas massor. Det stärker mig också att fortsätta mitt arbete.

Jag tog det stora steget att faktiskt ge ut min bok. Jag var vettskrämd ett tag, det ska jag inte förneka, men nu har jag kommit förbi den där stora barriären, det vill säga rädslan för hur min bok skulle tas emot. Att jag tacksamt kan konstatera att den varit till glädje för många så här långt, räcker för mig. Det betyder att då kan den troligtvis vara till glädje för fler. Det ser jag fram emot.

Så till dig som ännu inte läst ”Vidare och igenom” hoppas jag att vi hörs och kanske till och med ses snart.

Allt gott / Johanna

Läs mer om boken ”Vidare och igenom” och hur du beställer den.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ett svar på ”Min bok och jag”

  1. Att våga, är redan hälften vunnet. Man tappar kanske fotfästet för en kort stund. Men hittar snart balansen igen. Det stärker att våga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.