Snöskymning

Så gott att snön kom och med den ljuset. Stannar upp. Skalar av. Föser undan allt som distraherar. Allt jag vill är att frilägga den rena känslan. Tänker att vi alla vill vara synliga och älskade för precis det som blir blottlagt.

Jag var en av dem som jagade, men nu tvingas jag stanna upp och lyssna. Jag inser att det jag sökte har jag redan hos mig. Jag kan se det från mitt fönster – ljuset i skymningen och lugnet. Vetskapen om att nu kan jag vila en stund, omsluten och älskad.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ett svar på ”Snöskymning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.