Skillnaden är insikten

I min ensamhet skriver jag utan att tänka och censurera. Då kan fantastiska idéer komma upp till ytan. Möjligheterna finns där alltid. Det handlar bara om att våga tro och vara öppen.

Jag har allt jag behöver i min omedelbara närhet. Det har min kropp lärt mig som ”talat om” att jag inte behöver springa långt eller snabbt efter lyckan. Den har dragit ner mitt tempo och som en kär vän säger så hinner jag på något märkligt sätt ändå uträtta mer.

Min läxa, som min kropp vill lära mig, är att förstå att jag själv bär på  möjligheterna. Jag har dem alldeles nära, här hos mig, inom mig. Så skön den insikten är, att inte behöva jaga efter en lycka långt bort i framtiden. Jag är i framtiden och har egentligen alltid varit det. Skillnaden är insikten.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.