Bara en tanke som du själv skapat

Allt är redan klart. Vi har vår frihet. Vi är älskade. Vi har tillgång till allt vi kan önska oss. Vi kan förändra vår verklighet på en tiondels sekund, genom en enkel skiftning i tanken. Det enda som krävs av oss är att vi ska förstå det, våga tro på det och agera efter det.

Släpp allt som varit. Låt det passera. Förlåt dig själv för att du inte trodde tillräckligt på din egen kapacitet. Ställ dig öppen och redo att ta emot. Det kommer att gunga och blåsa. Du kommer att vara vettskrämd, men kom då ihåg att det är bara en känsla, en tanke som du själv skapat i ditt huvud då du låtit rädslan styra över dig.

/ J

johannahedstrom.com

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.