Snart släpps den fri – boken!

Så fick jag då boken i min hand. Drömmar har en märklig förmåga att dröja sig kvar i framtiden, men den här gången är det annorlunda. Jag klarade av alla upp- och nedgångar och nu står jag här med min bok som tagit fysisk form. Några enklare korrigeringar, sen är nästa steg att släppa den fri, en alldeles ny känsla att stifta bekantskap med. Vad finns det egentligen mer att säga? Jag är ”Vidare och igenom”.

Preliminärt datum för boksläpp är måndag 16 oktober. På min webbplats kan du läsa mer om boken och hur du kommer att kunna beställa den via flera nätverksbokhandlar: Om boken – Vidare och igenom

Allt gott / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.