”Lyssna till vad jag försöker säga”

Livet jobbar för mig. Livet jobbar för att påminna mig om vad som egentligen är viktigt. Försöker jag kontrollera det visar det mig att det inte kan kontrolleras. Desperat griper jag efter halmstrån, garantier, men livet drar snabbt undan dem, igen och igen och igen, för att få min uppmärksamhet. Det säger:  ”Lyssna, lyssna till vad jag försöker säga dig. Den enda trygghet du någonsin kan finna är den du har inom dig. Allt annat är en illusion och endast en tidsfråga innan det rycks undan. Jag finns för att hjälpa dig i allt som sker.”

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.