En tiondels sekund

Står där vid brytpunkten. Beslutet är taget och det är bara mitt. Det är jag som trycker på ”skicka”. Det är jag som låter det hända.

Efter veckor i ”byrålådan” går mitt manus äntligen till korrektur. Det finns säkert minst tusen saker jag kunde förändrat. Det kommer det alltid att göra, men vid en viss given tidpunkt måste jag släppa taget, hur smärtsamt det än är.

I det ögonblicket slutar jag tänka och bara gör. Jag ignorerar alla röster inom mig som försöker hålla mig tillbaka och programmerar mig enbart för att genomföra min handling – trycka på ”skicka”. En tiondels sekund av mitt liv. Det är allt som krävs.

/ Johanna

Läs mer om boken ”Vidare och igenom”, som kommer i höst. 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.