Ge plats för nya intryck

Vilodag idag. Smälta och ge plats för nya intryck. Manuset vilar ett par veckor. Ändå kunde jag inte låta bli öppna dokumentet och lägga in en liten twist, som dök upp i mitt huvud sent i går kväll. Jag vet att det kommer en dag då jag måste klippa navelsträngen och bestämma mig för att boken är klar. Klar kommer den förstås aldrig att bli. Jag kommer att hitta saker som jag kunde gjort annorlunda, men det är väl precis som med livet självt antar jag. I ett givet läge är det dags att bestämma sig för att släppa och gå vidare.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.