Drömmar går i uppfyllelse

Så är jag igång. Har kommit så pass långt i min process att jag vågar kliva ut i ljuset och säga att – Nu händer det! I höst ger jag ut min första bok, en dröm sedan många år tillbaka.

Har varit på väg ett otal gånger genom åren men inte riktigt haft tron på mig själv. Så, för drygt ett år sedan, kom den till mig, idén, och det var bara att sätta igång att skriva. Som jag hade längtat! Och vilken känsla att bara få överlämna mig till flödet.

Storyn kom på pränt ganska snabbt. Därefter har det varit en process att i omgångar låta den vila för att ta tag i den på nytt. Semestertider är tider då jag helt kan gå in i processen och lagom till den här semestern fick jag tillbaka utlåtandet från min lektör, vilket inspirerade mig att gå in i min skrivarbubbla och slutföra projektet. Nu är det endast fråga om finjusteringar innan jag går in i nästa spännande skede – utgivningsfasen. Just nu gör jag research bland olika förlag och möjligheterna är många. I dag finns det fantastiska möjligheter för egenutgivare och jag är så sugen på att kasta mig in i den processen.

Det jag lärt mig under den här resan är att min framgång är helt upp till mig. Redskapen och möjligheterna finns, om jag är redo. Det har krävts mycket mod att ta mina olika steg men när jag väl gjort det är det fantastiskt att upptäcka att jag kan och att det är jag som har kontrollen över mitt liv. Det sitter i huvudet alltihop.

Här på bloggen kommer jag att dela med mig av min väg till utgivning, som är planerad till i höst. Nu vet jag att det kommer att hända. Och varför vet jag det? Jo, det är för att jag vet att jag har redskapen och att det är bara jag som kan se till att det händer.

På min webbplats, johannahedstrom.com, kan du läsa mer om boken. Där kommer du också att kunna beställa den i höst.

Allt gott! Vi hörs vidare.
/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

4 svar på ”Drömmar går i uppfyllelse”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.