Medveten handling

Släpp in ljuset

Gomorron älskade vän! Välkommen till denna underbara, soliga dag! Släpp in ljuset och förvänta dig det bästa. Förvänta dig framgång i dina handlingar och överflöd på alla tänkbara sätt. Förvänta dig hälsa och en stark, energifylld kropp. Fyll dig med kärlek, för det är vad livet handlar om egentligen. Har du negativa tankar om dig själv? Möt dem och tänk att de är bara illusioner, illusioner som du själv skapat i ditt huvud och som du gjort till en sanning. De planterades kanske en gång av människor som inte själva visste bättre. Men du vet. Du vet att det är du som bestämmer och att det är du som har kommandot över dina val.

Så utmana dig själv och gör en medveten handling, här och nu, något du vill förändra. Det behöver inte vara stort men det ska vara tillräckligt för att du ska känna att du lite pushar dig själv, att det känns lite ovant och kanske obekvämt. Kom ihåg att du gör det för att ge dig respekt. Pröva till exempel en så enkel sak som att ta ett djupt andetag och lyft upp bröstet och blicken. Sträck på dig där du står eller sitter. Visa dig för världen och se vad det gör med din sinnesstämning. Det kan vara just den lilla handlingen som förändrar riktningen på din dag. Det kräver inte mycket av dig egentligen men det känns, och det kan öppna för oanade möjligheter…

Känn dig värdig, för det är du. Känn dig älskad, för det är fakta oavsett vad du tror själv. Det är så livet är konstruerat helt enkelt. Vi badar i kärlek och ljus, om vi vågar se det.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.