”Håll fokus, Johanna!”

Kikade ner i avgrunden och insåg att den inte var ett alternativ. Jag valde istället att må bra. Av vilket skäl skulle jag valt avgrunden? Ge mig ett enda.

Släpper in färgen, ljuset och möjligheterna.

När jag väl bestämt vilket fokus jag ville ha denna morgon gick det lätt. Jag plockade fram den nya, färgglada skjortan ur garderoben och lyfte mig ännu en nivå. ”Håll fokus, Johanna. Det är allt du behöver göra”, sa jag till mig själv. Plötsligt öppnade sig möjligheterna. Jag såg dem och förstod att nu var det upp till mig. Det är bara att ta första steget mot dem, och andra, och tredje. Svårare är det inte.

”Tänk att det skulle ta över 50 år att lära mig”, skulle jag kunna tänka, men det finns inget att ångra. Allt jag upplevt fram tills nu har gjort mig till den jag är. Tiden har varit min skola och nu är det dags att njuta av frukterna. Jag håller dem i min hand och bestämmer själv om jag vill ta en tugga eller inte. Visst är det underbart!

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.