Våga ta plats

”Förlamad av rädslan över att aldrig komma ut på andra sidan. Ändå möter jag känslan av oförmåga och litenhet, för jag vet att det är min väg ut och igenom.”

Förändringen är det enda som är konstant. Tillvaron går ut på att förhålla mig till förändring. Jag kan välja att kämpa emot och föra en kamp som jag inte kan annat än förlora, men jag kan också välja att släppa kontrollen över det jag ändå inte kan kontrollera och följa med i livets rörelse.

Jag kanske inte har kontrollen över de yttre omständigheterna men jag har kontrollen över hur jag själv väljer att förhålla mig till dem. Rädslan är ett val och förmågan att möta varje situation med tillit ett annat. Det bygger på min tro att livet i grunden vill mig väl. Och saken är den att det vill det om jag tror på det. Det är med andra ord helt upp till mig, vilket är både skrämmande och en fantastisk möjlighet.

Jag vet att när jag på riktigt står i kontakt med min inre drivkraft så har jag inget att vara rädd för, eftersom den bär mig igenom allt. Om jag vågar tro på det så finns det inget jag inte klarar. Det som kan hindra mig är känslan av att inte vara värdig. Har jag förtjänat lyckan och vågar jag ta plats med min kraftfullhet? I min värld finns inget annat val. Kan bara inte låta möjligheten gå förbi.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.