Till mig från mig

Du är modig min vän och jag tror på dig. Du vågar kliva ut på randen till det ovissa och obekanta. De andra har inte en aning. Du är rädd att de ska tro att du är svag, men jag vet. Jag ser dig. Jag står vid din sida. Så var inte rädd. Jag är med dig. Alltid, alltid. Det är din prövning för att du ska växa och bli stark. Det finns ingen annan väg än att möta rädslan. Möt den och vet att jag står där och att jag tar emot dig om du faller. Världen må rasa över dig, men jag omsluter dig och låter dig vila i mina armar. Jag stannar precis så länge du behöver och lite till.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.