Visst blir du lockad?

Banar väg för vad som komma skall. Allt handlar om att plocka bort det som stör och lämna fri passage till livet att komma fram. Livet tar hand om mig, om jag tillåter det. Livet ska inte vara hårt. Livet ska vara att surfa på vågen. Jag behöver bara lära mig att förfina redskapet – mig själv – så jag inte stör processen allt för mycket.

Och vad är det då som stör? Jo, framför allt mina föreställningar om hur jag tror att saker ska vara, hur jag tror jag måste bete mig, vad jag tror förväntas av mig och framför allt att jag tror jag måste prestera för att vara någon. Jag skulle inte kunna ha mer fel.

Media matar oss med bilder av att mäta och jämföra oss med varandra och tävla i det som egentligen är omöjligt att tävla i, eftersom det inte går att mäta det unika i varje människa.

Först när vi på djupet kan se vårt sanna värde kan vi förändra världen. Det är den stora utmaningen men samtidigt helt görlig. Du väljer vad som är viktigt och vad du vill fokusera på. Det handlar bara om en skiftning i tanken. Blir du inte lockad av att försöka? Det blir jag. Vi måste bara förstå och se sanningen att vi räcker precis som vi är.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.