Klart jag kan!

Kan jag bestämma mig här och nu för att släppa taget, lämna allt bakom mig och börja mitt nya liv, mitt liv där jag rör mig med lätta steg framåt, där negativ energi över huvud taget inte fäster vid min kropp, där alla oförrätter rinner av mig innan de ens nuddat vid mig, där jag inte ens hinner förnimma att det finns något annat än kärlek? Kan jag bestämma mig för det i detta ögonblick? Klart jag kan! Jag gör det nu. Jag har redan gjort det och jag ser fram emot att möta livet och förhålla mig till vad som än kommer i min väg.

/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.