Återklang i det stora

Allt handlar om att komma tillbaka till mig själv, för det är i den kraften jag kan göra verklig skillnad. Jag skalar bort alla tankar av rättfärdigande, för det har jag inte tid med längre, och går direkt på kärnan. Jag vill röra vid det innersta i mig och känna att det får finnas.

När världen där ute känns allt för stor och skrämmande och jag inser att jag inte kan kontrollera den, då drar jag mig tillbaka, går in mig själv och ger näring åt det enda jag egentligen kan påverka – min kraft. Och det fina är att just där, i den kraften, är jag sammanlänkad med resten av världen. Det är via den länken jag kan åstadkomma verklig förändring, inte bara till mig själv utan till hela mänskligheten.

Jag verkar i det lilla och ger återklang i det stora. Det är inte mer komplicerat än så. Jag ger mig själv tillåtelse och per automatik gör jag det samma till andra. Jag ser på mig själv med förlåtande ögon och vet att jag, liksom alla andra på den här jorden, är en gåva till mänskligheten. Det är koden vi har att knäcka, var och en. Och när vi gjort det försvinner all rädsla och vi ser inte längre varandra som ett hot. Då behöver jag inte heller slåss för att försvara mig. Jag behöver inte övertyga någon annan om att jag är värdig, för jag vet det ändå.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.