Vintervila

dsc_0233_fb3

Eftersom det varit lite tyst här på bloggen från mig en tid vill jag passa på att lägga in en liten hälsning. Jag har inte glömt er men befinner mig just nu mitt i ett annat skrivprojekt som upptar mitt fokus. Mitt skrivande är mycket för min egen skull, ett sätt att göra världen mer begriplig. Ibland känner jag behov av att dela med mig och ibland behöver jag bara gå in i mig själv och vila där och det är väl där jag befinner mig just nu. Låt oss säga att jag går i vintervila. Tids nog kommer ni att höra av mig igen, när tiden är mogen.

Allt gott så länge / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.