Mot ödehuset på tomten

dsc_0059_blogg2

Har saknat mitt seende öga en tid, men idag var det plötsligt där, rakt framför mig. Det är en underbart tillfredställande känsla när konstverket plötsligt dyker upp, helt utan förvarning, den här gången mot väggen av ödehuset på tomten. Det är sann glädje som går på djupet och ett gott tecken på att jag är i rörelse. Det är precis den kittlande känslan jag söker hela tiden, den som får mig att känna mig levande och ett med livet.

Mitt bästa råd – lita till känslan och låt den leda.

Önskar dig en skön kväll / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.