Något mycket större än oss själva

dsc_0008_blogg

Utsätter mig för ovissheten. Det är ett val jag gör. Måste vidare. Stagnation är inte ett alternativ. Vet inte vem som följer mig in i det nya, vem som finns kvar eller vem jag tvingas lämna bakom mig. Alla är välkomna, men jag kan inte övertyga den som inte vill, den som har en annan väg att vandra. Så är det bara. Jag måste ändå vidare. Vi är här på jorden för att vi besitter något mycket större än oss själva. Vi har tillgång till krafter som bokstavligen kan få oss att flytta berg. En kittlande tanke och något jag inte kan bortse från. Min kropp tillåter mig inte. Den skriker tills jag lyssnar. Följer känslan och rör mig framåt. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.