Den du är ämnad att vara

Det är när du sätter dina gränser, lyssnar till din känsla och följer den, även om du tycker den strider mot allt du någonsin lärt dig, som du kan ta steg vidare och bli den du är ämnad att vara. Ingen är någonsin värd att du sviker ditt sanna jag. Det gäller dig och det gäller alla andra. Du är en tillgång för världen. Glöm aldrig bort det.
/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Den du är ämnad att vara”

  1. I denna värld är det så lätt att glömma bort sig själv, vem man är. Hur kommer jag tillbaka till mig själv igen?
    Jag har upptäckt ett sätt; lugna ner mitt tempo, reflektera, meditera o stanna upp. Fundera över vad jag gör, vart jag är på väg. Då kan jag lättare styra in mig själv på rätt väg igen. Om jag skulle vara ute o ”cykla”!
    Tack för dagens tanke! / Å

    1. Tack för att du delar med dig Åsa. Det gäller att hitta vägarna att hantera varje situation, för det finns lösningar på allt, om vi vågar hålla våra sinnen öppna och tänka kreativt. Det finns alltid en konstruktiv väg att gå. / J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.