Fokus på processen

Ibland måste allt annat läggas åt sidan, för att jag ska kunna fokusera på processen, för att jag ska kunna röra mig vidare framåt. Stagnation är inte ett alternativ. Vi människor är så mycket mer.

Ett liv som bara innebär att överleva är ett halvt liv. Vi är skapta med en oändligt mycket större potential än så, en potential som det är meningen att vi ska använda oss av. Det är en utmanande resa som emellanåt kräver självransakan och mod att våga möta sig själv, mod att våga se sin storhet.

Så ibland är det nödvändigt att lägga ner allt jag har för mina händer och göra det som måste göras, hur skrämmande det än är. I slutänden är vinsten värd allt arbete, för jag har min frihet och jag har min självrespekt.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.