Om inte jag tillåter det

Vad jag än möter så möter jag det, sen är jag vidare och igenom. Det finns inget omötbart eftersom allt jag ser är en produkt av mina tankar, en tolkning av scenariot framför mig. Vad som än sker kommer det att hända, så jag kan lika gärna vara med och hantera det situationen kräver. Ok, det kanske gör ont inom mig och jag kanske helst skulle vilja springa därifrån och gömma mig från känslan, men det är just vad det är, bara en känsla och en känsla kan inte ha makt över mig om inte jag tillåter det.
/ J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.