Gå före och visa vägen

Det är genom att gå före och visa vägen som jag ger tillåtelse till andra att göra det samma. Ja, det är ju egentligen självklart och till och med min skyldighet om jag verkligen vill förändra något i den här världen. Det finns inga ursäkter. Kanske är jag rädd att någon ska känna sig lämnad och övergiven, tänka att jag kanske sviker den. Men om jag vänder på resonemanget så skulle jag inte vilja vara den som håller en annan människa tillbaka. Så jag har inget att skylla på. Jag må vara rädd att möta det nya och okända men det är inte ett skäl till att ge upp mina drömmar. Ingen annan ger mig godkännandet än jag själv, så vad väntar jag på? Jag har allt att vinna.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Gå före och visa vägen”

  1. Precis så är det ju. Det är ju det som för oss framåt. Har jag en vision så ska jag ju leva ut den. Det kan sporra andra att göra likadant! Tack för de orden!

    1. Ja, vi gör inte någon en tjänst genom att hålla oss själva tillbaka. Ingen vinner något på det / Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.