Tiden

Tiden ger mig allt jag behöver. Lutar mig tillbaka, möter den och tillåter den göra arbetet. Jag tar emot det som redan är klart, älskad och betrodd. Allt annat är en illusion. Inget annat betyder något, om inte jag har mig själv med, min gåva till världen.

/ J

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Tiden”

  1. Lutar mig tillbaka? Ja tänk om jag kunde göra det lite oftare. Bara begrunda situationen där jag är. Alltför ofta är jag alldeles för rastlös för att sätta mig ner o luta mig tillbaka. Vad stressar mig?

    1. Ja, vad är det egentligen vi jagar och ska komma fram till? Kanske vi inte vet alla gånger. Det har bara blivit som en vana / J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.