Vidare och igenom

Befinner mig vid dörren till resten av mitt liv. Är jag redo att trycka ner handtaget, öppna och gå igenom eller är jag tryggare på den här sidan? Här vet jag vad jag har, men på andra sidan har jag ingen aning vad som väntar. Men hur skulle jag kunna låta bli att öppna när det finns en värld där bakom som bara längtar efter att upptäckas och när jag vet att jag har så mycket mer att erbjuda av mig själv? Det finns inte på kartan helt enkelt. Det finns bara en väg och den är vidare och igenom. Det är bara att samla mod och göra det. Jag har ju mig själv alltid vid min sida. De yttre omständigheterna kommer jag aldrig att tillåta styra. Jag håller fast vid min kärna i mig, min trygghet i världen och rör mig framåt ett steg i taget. Det räcker att jag vet vart jag sätter ner foten härnäst. Jag vet också att det kommer att vara värt det.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Vidare och igenom”

  1. En vän sa till mig: ”När en dörr stängs så öppnas en annan.” Det gäller bara att se det. Eller att öppna den själv. Ge sig själv möjligheten att gå vidare. Måtte vi aldrig förlora nyfikenheten för vad som finns bakom nästa dörr eller hörn!

    1. Den drivkraften är nog djup i oss, att vi vill vidare och utforska vår potential. Jag tror att det viktigaste är nog inte resultatet utan att vi försöker / Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.