Vad händer om jag lyckas?

Ibland, tänker jag, är det lättare att göra de där sakerna som innebär att jag skjuter upp istället för att ta tag i det som hindrar mig från att komma vidare. Ibland är det lättare att göra någon annans jobb istället för att se vad jag själv behöver göra. Kanske är det just det som gör att vi gärna sitter på fikarasten och pratar om hur vi tycker att andra ska bete sig. Mycket mänskligt och inte ett beteende att döma. Vi gör så gott vi kan. Men faktum kvarstår. Vill jag vara kvar i det trygga invanda eller vill jag utvecklas, komma vidare och använda de gåvor jag vet att jag bär inom mig? Vad hindrar mig? Vad är jag rädd för? Att lyckas? Vad händer om jag skulle lyckas?

/ Johanna

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.