Som en gåva till oss andra

Det gäller att inte se motgångarna i tillvaron som något dåligt utan fira dem som en hjälp på vägen. De är din biljett igenom, till något ännu större. Möt dem, omfamna dem och, framför allt, låt dem inte skrämma dig.

Lyssna och följ din egen känsla. Det är därför vi är här. Livet ska inte bara vara en överlevnad i väntan på döden. Livet ska levas. Och de fina är att du behöver inte ensam frälsa världen. Det är bara en biprodukt av att du frälser dig själv, som en gåva till oss andra.

Kram / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.