Kvällsbetraktelser från glasverandan

Sommarkväll. Plötsligt kom värmen och den ljuvliga tid då vi kan sitta ute till sent. Den är speciell den här stunden på dagen då allt saktar in och lägger sig till ro. Människor börjar dra sig in i sina hus för att ta kvällen. Ett par skrattande, ungdomar passerar på cykel och en hemvändande bil svischar förbi och bryter tystnaden tillfälligt.

Skickar en tacksam tanke till den här dagen som inneburit nya upptäckter och lärdomar. Varje dag har jag något att lära. Varje dag växer jag lite till. Tar steg framåt. Idag har jag än en gång blivit påmind om vikten av att våga stanna i och möta känslan när oron kryper på. Jag vet att oron i själva verket är en dörr ut i friheten. Väjer jag för den förblir jag instängd i mitt eget fängelse, men möter jag den och ser den med öppna ögon, sker undret. Den liksom löses upp inför mina ögon. Den förlorar sin kraft och jag går fri.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.