Med hjälp av skrivandet

Komma igång. Jag vill skriva men vet inte vad, därför skriver jag om det, tills jag kommer igång. Det här går ju bra. Jag är igång och kanske det är något viktigt jag skriver, kanske inte. Men vad gör det? Jag är i flödet. Jag rör mig framåt och det är det viktiga. Ett perfekt sätt att veva igång den här dagen. Vara i rörelse, inte stå stilla eller sitta fast. Komma loss, komma vidare. Det är allt jag vill. Lägger ”värderaren” åt sidan och skriver, skriver så jag slipper tänka på den, den där värderaren som ställt till så mycket och spridit sin meningslösa propaganda i mitt huvud. Men nu sätter jag emot, jag skriver och skriver så den inte har en chans att smita emellan. Jag skriver så länge det behövs, bara jag kommer igenom och vidare. Jag kan och, framför allt, jag ger aldrig upp. Håller siktet långt framför mig så att inga distraktioner från sidorna kan komma in och störa. Jag ser mitt mål och vet vart jag är på väg. Tack skrivandet för att du finns och är en sån bra hjälp!

Önskar dig också en bra start på dagen / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.