Bereda plats för det nya

Regnar mot takfönstret i mitt rum. Har placerat mig på sängen med en god lunch i magen. På hotell la Pomme d’Or har vi varit välförsedda på den punkten. Idag är det sista dagen på skrivarkursen i den lilla byn la Chapelle-Moulière. Idag knöt jag också ihop säcken, lät pusselbitar falla på plats, så nu är jag redo att resa hem igen.

Märkligt hur det är. I min värld är allt precis som det ska vara och det blir precis som det ska bli. Det kan jag alltid konstatera i efterhand. Jag reste hit med en öppen känsla, som ett tomrum jag skapat för att bereda plats för något nytt, som jag inte riktigt visste vad det var. Den här veckan har jag fått fylla tomrummet med nya mål att jobba emot, mål som ger mening.

Jag är så glad och tacksam för mötet med människorna här. I mötet händer något speciellt. Ibland kan jag vilja dra mig undan för att det är bekvämast så, men idag valde jag att utsätta mig och ställa mig där i ”skottlinjen”. Fick lite hjälp av en av mina kurskamrater att gå rakt på den springande punkten, mitt kommande projekt, som nu börjar ta form. Det kommer med all säkerhet att visa sig här på bloggen framöver.

Allt gott. Vi hörs vidare.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.