Skrivarväder

Snart börjar morgonens skrivpass.

Magi, polariteter, konflikt och twist – en kreativ och inspirerande skrivarmorgon. Regnet blöter ner stenbeläggningen på innergården och plockar fram blåregnets intensiva doft, med andra ord ett skrivarvänligt väder. Allt är precis som det ska vara. De här dagarna har jag lagt värderaren och den inre kritikern åt sidan. Mitt fokus är att få ut så mycket som möjligt av kursen och vill inte bli distraherad av ett ego som sinkar. Nu är det inte fokus på vad jag inte kan göra utan hur jag kommer vidare. Det är läskigt och utmanande men jag hittar öppningarna och lösningarna och framför allt jag vågar. Är så tacksam att jag tagit steget utanför min komfortzon. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.