Tankar från taxfree zone

Hittade ett skönt hörn i vimlet. Ryggen fri och jag ser allt som händer. Befinner mig i taxfree zonen. Butiker, caféer, restauranger och en massa människor på väg. Ska väl snart få i mig något att äta. Vid gate E14 kom just ett par passagerare i sista minuten. Var precis att de hann med. Jag är i alla fall här i god tid, hmm … Kom vid 6-tiden och avreser 12.40. Men när jag kan sitta med datorn och skriva är det inte så illa ändå.

Nu är det bara jag, precis som jag tycker om att ha det när jag reser. Det blir på mina villkor. Tänker inte fråga mig varför, om jag har problem med gränssättning eller att uttala mina önskningar. Nej, tänker inte gräva mer utan bara konstatera att så här är det och jobba därifrån. Behöver saker hela tiden redas ut, som någon klok sa till mig nyligen? Varför inte bara släppa? Det behöver inte betyda att jag lever i förnekelse, bara att jag släpper. Det blir så mycket enklare så. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Tankar från taxfree zone”

  1. Ha en trevlig resa! Resor är alltid i det inre o det yttre vart man än reser. O hur lång eller kort resan är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.