På väg

Anlänt till Gardemoen, några timmar tidigt men jag slår mig gärna ner på ett café, tar en kopp te och plockar fram penna, block och dator. Ett utmärkt sätt att fördriva tiden på.

Bussresan från Karlstad gick smidigt. Det blev inte många timmars sömn men det tar jag igen på flyg och tåg. Det får bli i småportioner. Känns bra att kliva utanför min komfortzon och inte vara så bekväm som jag lätt blir i vardagen. Skönt och befriande att bryta rutinerna och veta att jag fungerar ändå. Det håller mig levande.

Spännande att få en glimt av Oslo också. Slår mig att det är åratal sen jag var här. Det var mäktigt att åka in i den ännu sovande staden. Överallt verkar det byggas. Statskärnan gav ett futuristiskt och lite spaecat (stavas det så?) intryck, det strama och samtidigt lekfulla, en glimt av framtiden som jag nu färdas in i.

Ja, nu har min resa börjat och kanske är det mest en inre resa jag gör. Jag tycker om att komma till nya platser jag aldrig varit på, komma loss ur normer och rutiner. Jag reser själv, gör saker i min takt och på mina villkor. Lite äventyrligt och håller mig vid liv.

Vi hörs vidare / Johanna

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.