Laddar för avresa

Kristi himmelsfärdsdag. Ledig. Solen skiner och det är riktig vårvärme ute. Köksdörren står på vid gavel och släpper in fågelsången och ljuden där utifrån, barnröster på avstånd, någon bil som far förbi på gatan och hundskall från grannens hund. Jag laddar för avresa om bara två dagar. En liten fransk landsortsby väntar på mig med dagar av skrivande, umgänge och god mat. Kommer att lämna vardagen bakom mig och gå in i min bubbla. Den här gången känns min resa extra spännande och som ett oskrivet blad. Jag är mer naken nu, öppen och vet inte riktigt vad som väntar, men så får det vara.

/ Johanna

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.